El pròxim 7 de juny, a partir de les 20.30 hores tindrà lloc la Gala dels Premis Alce 2019, organitzada per l’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant (361é) i enguany per la Consultoria de Comunicació Grupoidex. La ja assentada festa de la creativitat alacantina, es realitzarà en Districte Digital d’Alacant i representa el punt de trobada anual més important entre el sector i els seus fidels súbdits que, tots els dies de l’any, treballen per i per a la creació publicitària. Un esdeveniment en el qual a més de les 30 estatuetes, hi haurà infinitat de sorpreses i que pretén convidar a la reflexió entorn del paper de la música en el procés creatiu. Sens dubte, una cita obligada per a tots aquells amants del pensament original que es podrà comentar i seguir per xarxes socials a través de l’etiqueta #Alce2019.

En aquesta ocasió la campanya gràfica que els acompanya ha sigut dissenyada per Grupoidex i gira al voltant dels cascos de música de dos creatius amb un palmarés impressionant de Premis Alce. Sota l’eslògan “Entra la creativitat per l’oïda?”, l’agència busca posar en valor el paper de la música en el procés creatiu. Tot això es resoldrà en el millor entorn possible, Districte Digital, la seu de la transformació tecnològica i de l’economia digital d’Alacant, íntimament unit al sector de la creativitat i la comunicació.

D’altra banda, en aquesta edició s’han presentat un total de 155 peces, que entren a concurs. Quant a agències participants han sigut 22 agències de tota la província. Així mateix, després de l’experiència de l’any passat, es manté el jurat online que, durant els pròxims dies, estarà valorant els treballs dels participants.

Els membres del jurat en aquesta ocasió són: Chacho Horaci Puebla, director creatiu de MullenLowe Group Western Europe; Ema Prisca, directora creativa, professora de Creativitat i Comunicació en ESADE Business & Law School; Natalia Rodríguez, directora creativa en Shackleton; Sergi Parra, eCommerce & Digital Màrqueting, Head of Digital Garnier – L’Oréal i Agustín Carbajo, inbound màrqueting director en Antevenio.

Els Premis Alce com l’any passat es classifiquen en tres blocs: ‘creatives’, ‘tècniques’ i ‘especials’. Les creatives són: ‘Màrqueting Directe’, ‘Branding’, ‘Espot’, ‘Ràdio’, ‘Responsabilitat Social Corporativa’, ‘Publicitat Exterior i Street Màrqueting’, ‘Esdeveniments’, ‘Estands i espais’, ‘Publicitat Online’, ‘Branded Content’ i ‘Creativitat Web’.

En l’apartat de tècniques: ‘Disseny Editorial’, ‘Embalatge/Labeling’, ‘Gràfica Publicitària’, ‘Usabilitat Web’, ‘Disseny Mòbil’, ‘Adreça d’Art’, ‘Animació’, ‘Il·lustració’, ‘Copy’ i ‘Fotografia’. En bloc d’especials s’inclou el ‘Alce d’Honor’, ‘Joves Creatius’, `Premi Comuni_A’ i el ‘ExtraAlce’ per a campanyes d’agències nacionals. En últim guardó a entregar-se serà el premi a la campanya global el ‘Gran Premi Alce’.

 

Més informació online:

www.premiosalce.es

www.facebook.com/asociacion361grados/info

www.twitter.com/asociacion361En último galardón en entregarse será el premio a la campaña global el ‘Gran Premio Alce’.