El termini de presentació de treballs a les diferents categories dels Premis d’Investigació i Iniciació a la Investigació José María Soler, en la seua edició de 2021, es tanca el pròxim 17 de maig, segons ha recordat la directora de la Fundació, Dolores Fenoll, qui va apel·lar a presentar els treballs, en les seues diferents modalitats, a aquells aspirants a ser reconeguts amb aquest prestigiós guardó.

Els Premis d’Investigació ofereixen dues categories. D’una part, la Modalitat d’Arqueologia, que pretén ampliar el llegat del prestigiós arqueòleg José María Soler entorn de l’enclavament de Villena i tota la conca mediterrània.

I, per una altra, la modalitat Científica i Humanística sobre aquelles investigacions relacionades amb diferents àmbits científics i humanístics com a medi ambient, història, música, literatura…, a Villena i poblacions del seu entorn. El premi en totes dues categories serà l’edició del treball premiat, el lliurament de 50 exemplars als autors o autores de la mateixa i diploma acreditatiu.

Premis d’Iniciació a la Investigació

El mateix termini es manté – 17 de maig – per a la convocatòria dels Premis d’Iniciació a la Investigació, a la qual podran concórrer estudiants de Secundària, Batxiller i Cicles Formatius. Aquests premis es divideixen en tres categories per edats que van dividides en l’alumnat de 1r i 2n d’ESO; 3r i 4t d’ESO i Cicles Formatius de Grau Mitjà i, finalment, alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Els premis per a cada modalitat són de 400, 450 i 500 euros respectivament, a més d’un diploma acreditatiu.

Més informació i bases: www.josemariasoler.org