A les 5 de la vesprada del diumenge està previst que les seues Majestats els Reis Mags d’Orienten arriben, a bord d’una embarcació, al Club Nàutic del Campello. Allí mateix, la comitiva real serà rebuda amb tots els honors per les autoritats locals, presidides per l’alcalde Juanjo Berenguer, i saludaran als xiquets i xiquetes que acudisquen al desembarcament.

Immediatament després, el munícipe els donarà oficialment la benvinguda al municipi, i un d’ells es dirigirà al públic per a agrair la rebuda i anunciar la cavalcada que arrancarà minuts després per a recórrer els carrers Sant Vicent, Carrer la Mar, Avinguda Generalitat, Doctor Fleming i Carrer Major, per a desembocar en la Plaça de l’Església, on estarà disposat un escenari perquè els Reis puguen entregar regals.

Durant el recorregut, els xiquets i xiquetes com les seues famílies podran gaudir de carrosses reals luxosament adornades i figures representatives d’aquestes dates com angelitos, estrellitas, Herodes, la castañera, pastors, guàrdia romana, carruatges, cortesanes i patges, tot això ben amanit amb música.