La regidora de Turisme i Festivitats, Mariola Rocamora, va acompanyar aquest divendres als Reis Mags en la seua tradicional visita a l’Hospital del Baix Segura, on van fer lliurament de joguets als xiquets i xiquetes que durant aquests dies es troben ingressats en el centre hospitalari.

A més, l’edil ha estat també acompanyada per membres del personal sanitari del centre com la directora mèdica especialitzada, María Pilar Santos, el director d’infermeria, Francisco García, la directora d’infermeria de primària, María José Alcocer i el director econòmic, Manolo Martín.

Rocamora ha manifestat que “hui és un dia molt important per a tots i com no podia ser d’una altra manera les seues Majestats els Reis Mags havien de vindre a veure a tots els-as xiquets-as que per diferents circumstàncies es troben ací ingressats” al mateix temps que ha volgut agrair a la direcció de l’Hospital Vega Baixa la seua col·laboració per a “que això siga una realitat i ens portem sempre el millor somriure, que és la d’un xiquet quan veu als Reis Mags”.

Aquesta ha sigut la primera parada dels tres Reis Mags després de la seua arribada a la ciutat abans de la recepció del diumenge per demà a l’Ajuntament d’Oriola a les 11.30 hores, i on seran rebuts l’edil Mariola Rocamora. Posteriorment, les seues Majestats es traslladaran fins al Teatre Circ Atanasio Die, per a rebre als xiquets i recollir les seues cartes abans de la tradicional Cavalcada. Així, a partir de les 18.45 hores, la Cavalcada dels Reis Mags eixirà des del barri de Las Espeñetas, recorrent els carrers del municipi i finalitzant al carrer Sant Gregori.