Per a aquest cap de setmana la programació de “Sensacions d’Estiu” continuarà amb el concert de Camerata Aitana amb solista, serà el dissabte, dia 4, a les 22:30 hores, en la Plaça de la Va unir Europea. I el diumenge, els protagonistes seran els xicotets de la casa ja que podran gaudir del teatre infantil “Puff, el Drac Màgic”, a les 20:00 hores, en la Casa de Cultura municipal.

El cap de setmana passat, una gran participació de ritme de música a Finestrat. El dissabte, l’ermita, situada en el casc històric de la localitat, va ser la gran protagonista, ja que es van donar cita per a gaudir de l’actuació de Even 8thsasí com la Rondalla Cordes i Veus de la Font del Vaig moldre l’encarregada d’amenitzar la vetlada amb 50 músics i veus locals que van ser les delícies del públic assistent.

L’edil de Cultura, María Llorca, va valorar de forma molt positiva el balence de les activitats: “s’ha tractat d’un cap de setmana únic i especial. Va ser massiva l’assistència de turistes que no van voler perdre’s l’eclipse lunar sota els concordes del jazz i en aquest entorn únic i tan privilegiat com és la nostra ermita. Un públic que tampoc va quedar indiferent en el concert de la Rondalla, a qui agraïm com sempre la seua intervenció i el bonic homenatge que van realitzar a Vicente Lloret, un dels membres d’aquesta agrupació que ja no es troba entre nosaltres”.

Tota la programació d’agost, es pot consultar en la pàgina web municipal (http://www.ayto-finestrat.es/agenda/) i en les xarxes socials institucionals.