Aquest divendres 17 de gener el Museu Paleontològic d’Elx obrirà les seues portes a una nova iniciativa amb l’Associació Cultural Camins. Així, la sala superior del museu il·licità es convertirà en un xicotet auditori per a acollir un recital de poesia sota el títol ‘Miguel Hernández, íntim’. L’activitat que recordarà al poeta del poble començarà a les 19.00 hores, sent gratuïta fins a completar l’aforament.

Es tracta d’una proposta cultural que en els últims dos anys ha tingut un excepcional acolliment de públic, consolidant amb això la col·laboració entre l’associació i el MUPE.

Aquest recital sobre Miguel Hernández inclourà vídeos, que al costat dels versos recitats pels integrants de l’Associació Cultural Camins, aportaran major dinamisme a l’esdeveniment. Sens dubte, una experiència en la qual sentir i emocionar-se serà més que mai possible en el museu.

La iniciativa s’engloba dins d’una sèrie d’actuacions que tenen com a principal objectiu acostar el Museu Paleontològic d’Elx a diferents públics. Amb això, les sales del centre museístic es converteixen en espais oberts que busquen la participació ciutadana.