Elx acollirà els Premis Alce divendres que ve 9 de juliol en una gala que se celebrarà en IFA. Tal com ha informat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Carles Molina, juntament amb el president de l’Associació 361é, Ángel González, els Premis Alce, dedicats a reconéixer i posar en valor el treball creatiu de les agències de publicitat i comunicació de la província d’Alacant, tornaran a reunir els principals professionals del sector en el transcurs d’una gala que, sota el lema “ALCE X2”, valorarà el treball creatiu desenvolupat per aquests al llarg dels dos últims anys.

Després de la cancel·lació de l’anterior edició a causa de la pandèmia, els premis celebren enguany la seua edició número 19 a la ciutat d’Elx.

«L’esdeveniment, que compta amb el patrocini principal de Visitelche, tindrà lloc a partir de les 20.30 hores divendres que ve 9 de juliol en les instal·lacions de la Institució Firal Alacantina (IFA) i, com a novetat, els guardons introduiran enguany noves categories, que vénen a sumar-se a les ja existents, conformant un total de 27 repartides en quatre grans grups: Creativitat, Craft, Premis Especials i Gran Premi», ha indicat Molina, qui ha afegit que «per primera vegada en la història dels premis, organitzats per l’Associació 361é, s’entregaran Alces d’Or, Plata i Bronze en cadascuna de les categories, amb l’objectiu de reflectir de la manera més fidel possible l’actual estat de la comunicació i la creativitat publicitària a la província d’Alacant».

Per part seua, el president de l’Associació 361é, ha avançat que «en la convocatòria d’enguany s’han rebut 181 projectes corresponents a 20 agències diferents. Així mateix, el jurat encarregat de valorar-los ha estat compost per una selecció top del sector a nivell nacional. D’ell han format part Alba Vence (ChiefCreativeOfficer en FCB&FireSpain),Xisela López (Directora Creativa Executiva en Sra.Rushmore), Situat Morillo, (ChiefCreativeOfficer en Bonic Madrid) i Víctor Blanco (Director Creatiu Executiu de PS21). El President del Jurat ha sigut José Luis Moro (Soci fundador i Director General Creatiu en Pingüí Torreblanca)».

«A més de la col·laboració del Ajuntament d’Elx i de Visitelche per a acollir a la ciutat la celebració d’un esdeveniment que amb el pas dels anys s’ha convertit en tot un referent per als amants del sector a nivell nacional, també s’han generat convenis de col·laboració amb diversos hotels de la ciutat com a Hotel Port Elx, Hotel Jardí Mil·lenni, i Hotel Areca per a facilitar l’allotjament dels assistents a aquest, així com col·laboracions amb Ràdio Taxi Elx per al trasllat de convidats» ha incidit González, qui ha afegit que «entre la resta de patrocinadors podem trobar al diari Informació, la Universitat d’Alacant (UA) i la Universitat Miguel Hernández (UMH). El col·laborador principal de l’esdeveniment és IFA (Institució Firal Alacantina), a qui se suma El Corte Inglés, Antón Exterior, Induze, Alhambra, Alicanteplaza, À Punt + El dia, Unmesenjapon, Ports, Human, Oïda i Zyan Digital».

Aquells professionals i estudiants interessats a assistir a la gala poden adquirir la seua entrada en www.asociacion361.es fins al diumenge 4 de juliol.

Elche acogerá los Premios Alce el próximo viernes 9 de julio en una gala que se celebrará en IFA. Tal como ha informado el concejal de Promoción Económica y Turismo, Carles Molina, junto con el presidente de la Asociación 361º, Ángel González, los Premios Alce, dedicados a reconocer y poner en valor el trabajo creativo de las agencias de publicidad y comunicación de la provincia de Alicante, volverán a reunir a los principales profesionales del sector en el transcurso de una gala que, bajo el lema “ALCE X2”, valorará el trabajo creativo desarrollado por estos a lo largo de los dos últimos años.

Tras la cancelación de la anterior edición a causa de la pandemia, los premios celebran este año su edición número 19 en la ciudad de Elche.

«El evento, que cuenta con el patrocinio principal de Visitelche, tendrá lugar a partir de las 20:30 horas el próximo viernes 9 de julio en las instalaciones de la Institución Ferial Alicantina (IFA) y, como novedad, los galardones introducirán este año nuevas categorías, que vienen a sumarse a las ya existentes, conformando un total de 27 repartidas en cuatro grandes grupos: Creatividad, Craft, Premios Especiales y Gran Premio», ha indicado Molina, quien ha añadido que «por primera vez en la historia de los premios, organizados por la Asociación 361º, se entregarán Alces de Oro, Plata y Bronce en cada una de las categorías, con el objetivo de reflejar de la manera más fiel posible el actual estado de la comunicación y la creatividad publicitaria en la provincia de Alicante».

Por su parte, el presidente de la Asociación 361º, ha adelantado que «en la convocatoria de este año se han recibido 181 proyectos correspondientes a 20 agencias distintas. Asimismo, el jurado encargado de valorarlos ha estado compuesto por una selección top del sector a nivel nacional. De él han formado parte Alba Vence (ChiefCreativeOfficer en FCB&FireSpain),Xisela López (Directora Creativa Ejecutiva en Sra.Rushmore), Sito Morillo, (ChiefCreativeOfficer en Mono Madrid) y Víctor Blanco (Director Creativo Ejecutivo de PS21). El Presidente del Jurado ha sido José Luis Moro (Socio fundador y Director General Creativo en Pingüino Torreblanca)».

«Además de la colaboración del Ajuntament d’Elx y de Visitelche para acoger en la ciudad la celebración de un evento que con el paso de los años se ha convertido en todo un referente para los amantes del sector a nivel nacional, también se han generado convenios de colaboración con varios hoteles de la ciudad como Hotel Port Elche, Hotel Jardín Milenio, y Hotel Areca para facilitar el alojamiento de los asistentes al mismo, así como colaboraciones con Radio Taxi Elche para el traslado de invitados» ha incidido González, quien ha añadido que «entre el resto de patrocinadores podemos encontrar al diario Información, la Universidad de Alicante (UA) y la Universidad Miguel Hernández (UMH). El colaborador principal del evento es IFA (Institución Ferial Alicantina), a quien se suma El Corte Inglés, Antón Exterior, Induze, Alhambra, Alicanteplaza, À Punt + El dia, Unmesenjapon, Portes, Human, Oído y Zyan Digital».

Aquellos profesionales y estudiantes interesados en asistir a la gala pueden adquirir su entrada en www.asociacion361.es hasta el domingo 4 de julio.