Elx al Carrer i altres propostes arribant l’estiu a Elx

Elx al Carrer i altres propostes arribant l’estiu a Elx

La programación de Elx Cultura esta semana trae exposiciones, filmoteca, cine familiar, Elx al Carrer, Música Clásica en Las Clarisas, literatura y música y teatro familiar en los barrios y pedanías

ELX AL CARRER

Els carrers de la urbs il·licitana s’ompliran d’esdeveniments amb el Festival d’arts en el carrer Elx al Carrer. Els esdeveniments d’enguany comencen el dijous, des de les 19 h, amb una batukada que recorrerà la ciutat, al costat dels artistes del Festival, en un autobús turístic des del centre comercial Aljub. El divendres, des de les 18.30 h, donarà començament la programació oficial, en la qual, un any més, els carrers d’Elx comptaran amb multitud d’espectacles fins a les 20 h del diumenge. En aquests tres dies hi haurà música, circ, clown, màgia, titelles, dansa, contes i molta cultura en diverses localitzacions de la ciutat. El programa complet d’aquest festival estarà disponible en la web de l’ajuntament d’Elx, en l’àrea de Cultura i a la web del Festival.

Alex Valera, un dels responsables de l’Associació Elx al Carrer ha destacat que entre les novetats previstes per a aquesta edició és traure el festival del centre de la ciutat portant-la a altres barris.
A més enguany el soc artesanal enguany canvia de format i estarà dirigit al moviment associatiu. D’altra banda, se li van a introduir novetats des de la perspectiva de gènere posant a dones al capdavant de activitats que fins ara les realitzaven homes.

CINEMA

La setmana cultura il·licitana comença en els cinemes Odèon que, des del dimecres fins a diumenge, en l’horari habitual del cinema projecten el film de Spielberg, Els arxius del pentàgon. Al juny de 1971, els principals periòdics d’EE.UU van informar sobre els documents del Pentàgon i l’encobriment massiu de secrets per part del govern. Katherine, primera dona editora del Post, i el director Ben Bradlee intentaven rellançar un periòdic en decadència. Junts van decidir lluitar contra l’intent de l’Administració Nixon de restringir la primera esmena… Història basada en els documents del Post que arreplegaven informació classificada sobre la Guerra de Vietnam. La pel·lícula tindrà una passada especial per a acudir amb els bebès, el dijous a les 17.30 h, i dues passades en versió original subtitulada al castellà, el dijous a les 20 i 22.30 h. A més, per al públic familiar, el dissabte i el diumenge, a les 17.30 i 20 h, es projecta Boonie Bears. L’ós Briar no està content amb la seua vida i decideix unir-se al circ. Aquest està dirigit per Hugo el Goril·la i allí fa nous amics i aconsegueix sentir-se plenament feliç. Bramble, el germà de Briar i els seus amics estan desesperats per trobar-li i, per fi, ho localitzen actuant una nit. El problema està en què Briar no vol ser oposat ni abandonar la seua nova vida.

LITERATURA

La programació cultural d’Elx també compta amb esdeveniments gratuïts per als amants de les lletres. El dijous, a les 18 h, l’última tertúlia del Club de Lectura fins a setembre per a conversar amb Resa Emilio, l’autor de la novel·la triada, La trapecista. I el divendres, a les 19.30 h, en Les Clarisses, José Salieto presenta la seua novel·la Despertar.

MÚSICA

Altres esdeveniments gratuïts d’aquesta setmana són el concert de música clàssica de les Clarisses, el dijous a les 20 h, amb el duo de violoncel i guitarra de Steva Tovstukha i Eduard Agulló. A més, en els barris i pedanies es podrà gaudir del concert d’Antonio Caballero el dissabte, a les 21 h, en el Centre Social de Peña Les Águilas, i l’obra de teatre infantil La Brujita Chispita i Agustín el Mitjó, el diumenge, a les 12 h, en el Parc d’Andalusia.

EXPOSICIONS

Quant a les exposicions d’entrada gratuïta, fins al 16 de setembre, en la sala d’exposicions temporals del MACE, podem trobar la mostra “Pola íntima”. I fins al 30 de juny, la mostra «40 Aniversari de AICE» en l’Antiga Llotja Medieval de la Plaça de Baix Aquestes exposicions es podran visitar de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 i de 10.00 a 14.00 hores els diumenges i festius. Quant a la sala d’exposicions temporals del MAHE, fins a l’1 de juliol, de dilluns a dissabte de 10.00 a 18.00 i de 10.00 a 15.00 hores els diumenges i festius, podem visitar «Prehistòria i còmic«. A més, en el Centre Cultural

L’Escorxador, el divendres a les 20.30 h, s’inaugura l’exposició “Menjada per a tothom” de Manuel Martínez Torres. Aquesta exposició, es podrà visitar fins al 24 de juny en l’horari de dimarts a divendres de 17.00 a 20.30 hores, els dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X