La ciutat d’Elx acollirà en els pròxims dies una quantitat de concerts considerable en la qual actuaran artistes com Lola Índigo, Miguel Ríos o Beret. Els escenaris que s’han triat per a la celebració d’aquestes actuacions són, d’una banda, l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández, per un altre, el Hort de Baix, i, finalment, la rotonda del Parc Municipal.

Els concerts s’han triat de manera que el públic puga escoltar diferents tipus de música depenent del seu gust musical. Una altra característica és el preu d’aquests, ja que es poden considerar bastant assequibles, fins i tot molts d’ells són gratuïts. Les entrades es troben en la plataforma web Lomasticket.com.

Com s’ha esmentat anteriorment, els concerts es desenvolupen en tres escenaris: En l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández es podrà gaudir de “Les Nits Musicals a Elx” on aquest dissabte dia 7 actuaran Dansa Invisible, La Frontera i La Guàrdia. Durant el diumenge 8, Miss Cafeïna, Elefants i L’Habitació Roja. Obriran la setmana, el dilluns dia 9 Fernando Costa, Juancho Marqués i Foyone i els dies esdevenidors (10 i 11 d’agost), Miguel Ríos i The Black Betty Trio i Lola Índigo respectivament. Per a acabar la setmana, tant dijous com divendres, dos conciertazos amb Beret i El Arrebato.

En el Hort de Baix les actuacions seran totalment gratuïtes en el que s’ha denominat com “Les nits del Hort de Baix”. Els concerts comencen el dia 10 d’agost de la mà de JK Garland, Summer Riders i Beach Brothers. El dia 11 d’agost es realitzarà, de la mà de Big band Jazz Band Elx un homenatge als clàssics del Jazz. Un altre homenatge destacable s’escoltarà el 12 d’agost, amb l’actuació de Fraskito amb ‘Terra i Sang’ com a tribut a Miguel Hernández. El divendres 13 d’agost tindrà lloc Bandes en valencià “Tardor”, el dissabte 14 d’agost Bandes en valencià “El Diluvi”, i finalment el 15 d’agost actuarà la Coral Il·licitana.

En la rotonda del Parc Municipal la música té com a títol: “Nits entre Palmeres” on del 9 al 14 d’agost s’homenatjarà Herois del Silenci, Camilo Sesto i Mocedades i ABBA el 9, 11 i 12 d’agost respectivament. La Dècada Prodigiosa farà la seua aparició el 10 d’agost. A més, també actuarà Patricia Krauss el dia 13 d’agost.