El ‘Festival Street Market’ torna al Passeig de l’Estació d’Elx de l’1 al 3 d’octubre, però complint les mesures anti covid-19.

Així ho ha anunciat l’edil de Comerç, Felip Sànchez, qui ha destacat la necessitat d’organitzar activitats que afavorisquen la reactivació comercial segons vaja millorant la situació sanitària.

’Elx Street Market’ torna al centre d’Elx, però en aquesta edició, la cinquena, ho farà adaptant-se a les noves mesures sanitàries derivades de la pandèmia del covid. Segons han explicat dos dels organitzadors del festival, Rafa Baeza i Amadou Sow, hi haurà més separació entre les taules i normes per a organitzar les cues mantenint la distància de seguretat i evitant aglomeracions en tot moment.

“Encara que continuem mantenint restriccions, gràcies a la vacunació la situació està millorant, per la qual cosa crec que és important dur a terme activitats d’aquest tipus que afavorisquen la dinamització comercial i social”, ha manifestat Sànchez.

El regidor ha apuntat que “aquest esdeveniment es basa en la conjunció de diversos elements com és la restauració en foodtracks, un mercat ambulant vintage i actuacions musicals en directe”.

L’esdeveniment manté tota la seua essència original amb 14 furgonetes vintage que ofereixen una variada oferta gastronòmica, amb activitats per a totes les edats i amb un mercat ambulant vintage, amb artesania i comerciants de la zona.

Tal com ha explicat Felip Sànchez, “si algun comerciant desitja participar en aquest mercat ambulant vintage, que comptarà amb prop de 25 llocs, pot informar-se de com fer-ho contactant amb la regidoria de Comerç”.