Durant tota la setmana Elx torna a convertir-se en un plató de cinema en el qual un equip de 20 persones estarà treballant en diferents localitzacions de la ciutat, on una productora catalana roda les seqüències d’un curtmetratge.

Visitelche continua treballant fermament a través d’Elx Film Office en la promoció de la ciutat com a seu per al rodatge de produccions de cinema, publicitat o televisió.

Aquest treball està coordinat amb Costa Blanca Film Commission i Spain Film Commission, de manera que l’abast del treball de promoció i gestió d’aquest tipus de rodatges tinga la major repercussió possible a la nostra ciutat, aconseguint al mateix temps una major visibilitat tant a nivell nacional com internacional.

Per a la captació i gestió d’aquest curtmetratge, Visitelche i Elx Film Office han treballat conjuntament amb altres departaments municipals, coordinació que és imprescindible per al bon desenvolupament i èxit d’aquest tipus d’activitats.

Durant enguany, han sigut diversos els rodatges que s’han realitzat a la nostra ciutat. Localitzacions com els diferents enclavaments del Palmerar, les especials característiques de les platges il·licitanes, o els paisatges dels parcs naturals i del Camp d´Elx continuen despertant l’interés de nombroses productores de cinema, televisió i publicitat per a triar Elx com a lloc per a la realització de les seues produccions.