El certamen Emerge Alacant, organitzat per Produccions Baltimore i la regidoria de Cultura, ha incorporat enguany com a novetat la participació del públic a través de votacions en línia.
Els votants, que tindran el 25% de participació en la decisió final, podran conéixer totes les bandes participants a través de la pàgina web oficial del festival i també podran votar per la seua proposta favorita a través d’un formulari fins al pròxim 12 de maig en la web de https://springalicante.es/
Una vegada tancades les votacions serà el torn del jurat professional que deliberarà amb un 75% de participació.
Només un dels projectes s’alçarà amb el premi d’actuar un dels dies a determinar, en l’edició 2022 de Spring Festival que tindrà lloc el 27 i 28 de maig en multiespai Rabasa.
Aquesta Gran Final de Emerge Alacant tindrà lloc en el marc de les activitats gratuïtes de Spring City que, durant tota aqueixa setmana (del 17 al 22 de maig) tindran lloc en l’Espai Sèneca amb exposicions, masterclass de fotografia, tastos de vi, Sessió de la Hiena Xou especial Emergeix Alacant, l’actuació de Noby (banda guanyadora de Emerge Alacant 2021) o un cap de setmana replet de tallers infantils, market de disseny i artesania, food trucks i concerts com el de l’Últim Veí o Col·lectiu Da Silva entre altres.
Spring Festival: abonaments esgotats
Per a poder gaudir de la banda guanyadora de Emerge Alacant 2022 en Spring Festival a més de C.Tangana, Love of Lesbian, Rigoberta Bandini, Visca Suècia, Guitarricadelafuente, Zahara i molts més és necessari disposar d’un abonament de dos dies (ja esgotats) d’una de les entrades de dia (divendres o dissabte). Queden les últimes 50 entrades per a cada dia disponibles en entradas.com i en springalicante.es/abonos/