Amb motiu del conveni acordat entre l’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” i la plataforma de venda d’entrades “entradas a tu alcance”,”, amb ànim de fomentar la cultura a Torrevella i promoure l’ús d’aquesta plataforma per a l’adquisició de les entrades de tots els esdeveniments de la programació en el Teatre Municipal, aquest IMC anuncia que l’obra de teatre “Elisa i Marcela”, que es representarà el dissabte, 14 de març, a les 21.00 hores, serà gratuïta amb invitació.

Les invitacions es poden aconseguir ja a través de la pàgina web www.entradasatualcance.com fins a un màxim de dues entrades per persona.

A més, l’Institut Municipal de Cultura «Joaquín Chapaprieta» deixa constància que en taquilla quedarà un 10% del total de les entrades, a recollir dues hores abans de l’espectacle en el propi Teatre Municipal.

El regidor de cultura, Antonio Quesada, ha comentat que “amb aquesta iniciativa es pretén que el públic tinga coneixement que, a més d’existir una programació permanent de qualitat en el Teatre de Torrevieja, ara comptem amb una plataforma online, sense horaris i a la disposició de tots, en la qual es poden adquirir les entrades sense necessitat de fer cues”. Creiem que amb iniciatives com aquesta estem donant facilitats per a acostar la cultura a tots els usuaris.

“Elisa i Marcela”, presentada per la Companyia A Panadaría, és una obra de teatre dirigida per Gena Baamonde i protagonitzada per Areta Bolado, Noelia Castro i Ailén Kendelman.

SINOPSI: Any 1901, la Corunya. Dues dones es casen a l’església de San Xurxo, una d’elles vestida d’home. Una història de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d’identitat i informacions manipulades.

Les còmiques de Panadaría presenten una reconstrucció irreverent d’un succés real. Una comèdia musical on el verídic sembla invent. Una història d’amor a contratemps.