La Kakv represa la seua activitat presencial divendres que ve 19 de Juny amb un recital-presentació de l’antologia inèdita del director d’activitats de l’Institut Cervantes. Es dóna la circumstància que l’antologia, acabada de publicar a Itàlia encara no ha sigut presentada a Espanya.

El poeta, novel·lista, gestor cultural i editor, serà l’encarregat de reobrir la Kakv en la denominada “nova normalitat”. Per a aquest acte que per motius de seguretat sanitària es desenvoluparà en la sala d’actes de la Kakv, es compta amb la col·laboració del Portal Amalio Gran i amb el professor i director teatral Jordi Gandia que farà les vegades de presentador del poeta.

En la primera part es té previst que l’autor realitze una exposició de la seua obra, tant de la narrativa com la poètica. Alhora que exposarà la seua manera d’entendre la poesia. Seguidament recitarà diversos poemes, tant de “El otro lado”, com uns altres del seu últim llibre que veurà la llum l’any pròxim.

Ernesto Pérez Zúñiga va nàixer a Madrid (1971), cuideu on viu actualment. És llicenciat en Filologia Espanyola per la Universitat de Granada i cap del departament d’activitats culturals de l’Institut Cervantes. Va rebre el premi Art Jove de la Comunitat de Madrid en 2002, el premi Torrent Ballester en 2012 i el Premi Nacional Cultura Viva a la trajectòria narrativa en 2019. A més, alguns dels seus llibres s’han traduït al francés, al romanés i a l’italià.

Accés segur.

A la Casa de la Cvltvra s’han pres totes les precaucions, dictades en els diferents decrets governatius. Es pren també com a referència la “Guia de Bones Pràctiques per al reinici de l’activitat escènica i musical a Espanya”, publicat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri de Cultura.

Per tot això l’accés a aquesta activitat ha de realitzar-se mitjançant butaca preasignada. Per a poder assistir és necessari enviar un correu electrònic al compte info@kakv.com, o sol·licitar-lo mitjançant un missatge en la pàgina de Facebook de la Casa de la Cultura.