El riojà Ernesto Tubía Landeras ha guanyat la XXXIV edició del Concurs de Narrativa ‘Ciutat d’Elda’ amb el relat ‘El apestado’. El jurat, compost per María Dolores Gil, Mari Carmen Beltrá, Antonia Sepulcre i María Salud Sánchez, ha distingit el text d’aquest tècnic de laboratori que fa dos anys ja va guanyar l’accèssit en aquest mateix concurs.

El jurat ha fallat que en aquesta edició l’accèssit siga per al gallec Miguel Pereira Rodrigo, professor d’Educació Física establit en la localitat sevillana de Dues Germanes.

El guanyador del concurs s’emporta un premi de 1.500 euros i diploma acreditatiu, mentre que el de l’accèssit aconsegueix un premi de 500 euros.

D’altra banda, també s’han fallat els premis del VII Concurs de Poesia Antonio Porpetta per a joves poetes en el qual els alumnes i alumnes de l’IES Monastil han acaparat totes les distincions.

En la categoria de 1r i 2n de Batxiller, el premi de 200 euros ha sigut per a Samuel Manzanedo Torcuato, per ‘Luxúria’.

En la categoria de 3r i 4t d’ESO, el premi de 150 euros ha recaigut en Jonathan Martínez Zárate, per ‘Llàgrimes sense sal’,

En la categoria de 1r i 2n d’ESO, la guanyadora dels 100 euros del premi ha sigut Nadia Miri Grimaldos, per ‘Plena de vida’.

El jurat d’aquest concurs ha estat integrat per Marisol Puche, Concepción Barbero, Jesús Gandia, Ramón Rodríguez, Vicente Aravid i María Salud Sánchez.