Com és habitual per aquestes dates, el Museu Paleontològic d’Elx posa en marxa els seus tallers d’estiu per a oferir una alternativa diferent als més xicotets de la casa. Així, a partir del 2 de juliol prop de 200 xiquets i xiquetes podran gaudir de noves visites i tallers didàctics, com a ‘Paleontòleg per un dia’ i ‘Taurons’.

Amb l’acció ‘Paleontòleg per un dia’ els participants coneixeran com s’excaven els fòssils, convertint-se en els autèntics protagonistes en posar-se en la pell de paleontòlegs i paleontòlogues professionals. Així mateix, amb ‘Taurons’ podran descobrir el món dels esquals, realitzant una rèplica d’una dent de tauró.

Aquestes activitats tindran lloc els dies 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 i 25 de juliol i per a participar en elles serà necessari realitzar una inscripció prèvia en el Museu Paleontològic d’Elx (965 458 803). Els tallers, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx, són gratuïts i es desenvoluparan de 10.30 a 12.00 hores.

Amb aquesta iniciativa educativa i lúdica, es proposa un estiu ple de diversió en les instal·lacions del MUPE. El centre il·licità és hui un referent a la província, a l’ésser l’únic museu específic de paleontologia de tot Alacant, en el qual a més es realitzen projectes d’investigació, conservació i difusió del patrimoni paleontològic.