El dimecres 10 de juliol es va reunir el jurat dels Premis de Creació i investigació en Arts Contemporànies Llançadora en l’IVAM CADA Alcoi per a posar en comú les opcions i  fer els primers descartes de les propostes. També es va explicar com poder puntuar tots els projectes a través d’un formulari.
El jurat està presidit pel regidor de Cultura, Raül Llopis i està format per un representant del Campus d’Alcoi de la UPV, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’IVAM, la Fundación Caja Mediterráneo, Universitat d’Alacant, Càtedra Antoni Miro, i Comissió d’Arts Plàstiques del Consell de Cultura, havent renunciat a participar la comissió d’Audiovisuals i Música del Consell de Cultura.
El jurat haurà d’enviar per correu electrònic, el 16 de juliol, les puntuacions per a poder elaborar l’acta d’acord amb els criteris de valoració del punt huité de les bases (totes les sol·licituds han d’estar puntuades):
– Adequació dels projectes amb els objectius de la convocatòria: fins a un màxim de 4 punts.
– Trajectòria de la persona o col·lectiu sol·licitants: fins a un màxim d’1 punt.
– Activitats complementàries (visites guiades, conferències, tallers, seguiment en vídeo del procés): fins a un màxim de 2 punts.
Finalment el 17 de juliol acudiran a signar l’acta amb els resultats i s’anunciaran públicament.
Recordem que un total de 41 creadors van presentar la seua candidatura a les ajudes ‘Llançadora’ que, per primera vegada, ha posat en marxa l’Ivam Cada Alcoi. Seran 30.000 euros repartits en tres subvencions individuals per a creadors que desenvolupen la seua tasca en el món de la música, les arts escèniques i el vídeo-art. Aquestes ajudes seran perquè aquests creadors realitzen els seus projectes en l’edifici alcoià de l’antic Monte de Piedad com a residents.