Quenoparelamusica és una campanya que vol destacar a tots els integrants de la cadena de valor de la indústria de la música així com l’impacte positiu que produeix en l’economia i en la societat.

La música forma part del nostre dia a dia, està present en tot el que ens envolta, tota la nostra vida està reflectida en records que tenen una banda sonora que els acompanya. Especialment en aquests moments que ens quedem a casa.

Darrere de cada tema estan molts professionals involucrats, més de 300.000 de manera directa i moltes disciplines com la música gravada, les editorials i la música en viu. Autors, artistes, interpretes, segells discogràfics, editorials, societats de gestió, promotors, managers, sales de concerts, estudis d’enregistrament, locals d’assaig, tècnics, personal de logística i de producció, agents de zona, personal de comunicació i molts més en cadascun dels llocs de treball que cada dia només tenen un objectiu: oferir-te la millor experiència a través de la música.

Des de la Federació de la Música d’Espanya ÉS_MÚSICA, hem produït aquesta campanya per a donar suport a la cadena de valor de la música, explicar el que aporta a l’economia i a la societat del país, i acompanyar a la ciutadania en aquests moments difícils. Així mateix, ÉS_MÚSICA vol agrair que la música s’haja convertit en un dels principals mitjans d’expressió de valors com la resistència, l’esforç col·lectiu, la solidaritat i l’empatia que està demostrant la societat espanyola.

Tots els professionals que estan darrere de la música estan treballant permanentment per a continuar oferint al públic el millor d’aquest sector i per a això, necessitem també que el públic siga conscient que si s’interromp la creativitat i l’activitat en la indústria musical, la música pot parar i no podem permetre-ho. Entre tots hem d’aconseguir….

#QueNoPareLaMúsica

ÉS_MÚSICA representa, a través de les seues Associacions, a més de 111.000 socis de diferent naturalesa com a autors, artistes, interpretes, executants, promotors, organitzadors de festivals de música, managers, discogràfiques, sales de concerts i editorials.

Sobre la Federació de la Música d’Espanya, Esmúsica

La Federació de la Música d’Espanya està composta per nou associacions de caràcter estatal que representen a la música en viu, gravada, editors i entitats de gestió de drets d’autor. ACCESS (Associació Estatal de Salas de Música en Directe), AEDEM (Associació d’Editors de Música Independents), AIE (Societat d’Artistes Intèrprets o Executants d’Espanya), APM (Associació de Promotors Musicals), ART (Associació de Representants Tècnics de l’Espectacle), OPEM (Organització Professional d’Editors de Música), Promusicae (Productors de Música d’Espanya), SGAE (Societat General d’Autors i Editors), UFI (Unió Fonogràfica Independent).