La regidora d’Educació, Begoña Cuartero, va assistir ahir a la presentació del nou equipament de l’Escola Municipal de Dansa d’Oriola que ha sigut dotada per l’Ajuntament d’Oriola.

Durant la presentació, l’edil va voler ressaltar que la Regidoria d’Educació “està apostant forta per aquesta Escola Municipal, ja que és una demanda de moltes famílies que demanen aquesta activitat per a les seues filles. Pensem que des que va obrir les seues portes fa 30 anys era el moment de tindre el seu propi equipament”.

L’Escola Municipal de Dansa compta amb unes 60 xiquetes matriculades i la seua especialitat és la dansa clàssica que s’imparteix en horari de vesprada. Aquesta escola ha patit varies etapes de major i menor afluència de xiquetes inscrites, “però volem que es consolide amb la creació del Conservatori Professional de Dansa que està en tràmit l’expedient en Conselleria i és un procediment lent”, va informar Cuartero.

A més, es va fer lliurament d’una dessuadora amb la nova imatge de l’escola i el seu logotip a cada xiqueta inscrita. Finalment, Begoña Cuartero va voler destacar que des de la Regidoria d’Educació “volem continuar fomentant i donant a conéixer les potencialitats educatives que té aquesta disciplina, així com despertar l’interés de xiquets i joves”.