El regidor de Patrimoni Històric, Rafael Almagro, ha anunciat que la regidoria està treballant aquests dies en l’elaboració d’un vídeo amb motiu de la iniciativa “Run for Heritage” (“Correm pel Patrimoni”), promoguda per Future for Religious Heritage, organització de la qual Oriola forma part des d’el mes d’abril passat.

Així, la Regidoria de Patrimoni Històric ha comptat amb la col·laboració dels escolars de 4t, 5é i 6é de Primària del CEIP Verge de la Porta, i del Col·legi Diocesà Oratori Festiu, “perquè els xiquets oriolans posen en valor els edificis del nostre patrimoni cultural religiós”.

I és que l’enregistrament del vídeo ha tingut lloc en diferents ubicacions com Santo Domingo, la Catedral, l’església de Santes Justa i Rufina, el Palau Episcopal, l’església de Monserrate, l’església de Santiago i el Seminari de San Miguel.

Almagro ha recordat també que l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és “crear consciència entre les generacions joves, mostrant el valuós patrimoni que tenim al nostre voltant, mentre que també fomentem hàbits saludables a l’aire lliure”.