Espectacles per a tots els gustos i edats aquesta setmana en el Principal

Espectacles per a tots els gustos i edats aquesta setmana en el Principal

Aquest dijous 2 de juny a les 20:30h la Companyia Jesús Carmona ens porta l’espectacle “EL SALTO”. Jesús Carmona va ser guardonat amb el Premi Nacional de Dansa en 2020 i amb Premi Benois de la Danse en 2021.
La concepció d’aquest espectacle naix del fet personal que em va fer qüestionar-me la relació amb la masculinitat en el Segle XXI, tant per part dels homes com de les dones. En la cerca de respostes he anat comprenent de manera cada dia més profunda, en quina mena de societat vivim i què podem fer per a millorar-la, atés que algunes actituds més senzilles o quotidianes són les que necessiten potser un canvi.
PREUS
Pati i Club: 30€
Llotja correguda: 24€
Amfiteatre: 18€
DESCOMPTES
20% Estudiants de dansa

El divendres 3 de juny a les 20:30h arriba al Principal “DIVINA CLEOPATRA” de Marc Rosich. La companyia ANNEXA ens porta aquesta obra interpretada per María Bayo.
María, torna per a parlar-nos de Cleopatra. Tirant del record de la qual va ser la seua primera interpretació del rol en l’òpera de Handel, comparteix amb el públic la seua fascinació per una dona forta, poderosa i que va estimar amb llibertat, però de la qual només tenim constància a partir de la visió esbiaixada de testimoniatges masculins.
En aquest viatge tant musical com teatral, María ens acaba mostrant les mil facetes del personatge, ficant-se en la seua pell amb cites que van de Shakespeare a Bernard Shaw. Així, la cantant acaba mesclant els seus punts de vista sobre el polèmic personatge amb la seua pròpia experiència vital.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€

El dissabte 4 de juny a les 19:30h TROBADES DE CINEMA D’AUTOR presenta “STEVEN SPIELBERG I JOHN WILLIAMS, DOS TALENTS INFINITS.”
L’increïble món de la filmografia de Steven Spinberg, i la meravellosa música de John Williams presentats en el Teatre Principal d’Alacant, com a estrena nacional, per dues personalitats cinematogràfiques i culturals de primer nivell: el oscarizado director José Luis Garci i el crític de cinema Luis Alberto de Conca. Amb un important muntatge audiovisual, una original i divertida escenografia per part del grup ARTEATRO, i una deliciosa interpretació de la violinista María Asensi.
Un cuidadísimo muntatge escènic, audiovisual i musical, que configuren un espectacle d’ampli format que farà gaudir a l’espectador; un espectacle d’ampli i nou format que estem segurs els sorprendrà.
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 12€

El diumenge 5 de juny a les 18h podrem gaudir al costat de la companyia Món Imaginarius de l’estrena nacional de “CAPUTXA ROJA, UN MUSICAL FEROÇ”, de Rubén Yuste.
Caputxa vol complir un somni des de xicoteta, ser la protagonista d’un musical, pujar a un escenari i sentir emocions. El problema és que a la ciutat del seu propi conte, Valley Rock, els musicals no existeixen. Només la seua avieta sap com viatjar a “L’altre Costat”, el món de les llums de neó i els musicals, a través d’un portal màgic. La seua mare Marianela i Jack Lumber, el llenyataire, es neguen al fet que Caputxa marxe a aqueix altre món i abandone la seua ciutat. La seua avieta haurà d’ajudar-la, sense que ningú s’assabente, explicant-li un secret familiar que anys arrere va estar a punt de destruir Valley Rock. Edward Wolf, el llop feroç, l’escolta tot i decideix que vol ser el mateix el que encreuament el portal màgic, creant una realitat alternativa on ser l’únic protagonista de tots els musicals del Món per a obtindre seguidors que complisquen les seues ordres: fama, diners i poder. Aconseguirà Edward Wolf arrabassar el somni a Caputxa?, Quin secret familiar amaga l’avieta?, Evitarà Jack Lumber que Caputxa marxe de Valley Rock?… Un musical on els somnis es compleixen, narrat pel famós Maestro de Cerimònies Sandy Masteroff.
Dels creadors de “Rapunzel El Musical” i “Campaneta Una Aventura Musical” ens arriba una nova adaptació musical basada en el conte de “Caputxeta Roja” dels Germans Grimm. Amb muppets, efectes especials i la participació del públic en la resolució de la història.
PREUS
Pati i Club: 15€
Llotja correguda: 12€
Amfiteatre: 10€
Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X