Espido Freire guanyadora dels premis Planeta i Azorín, entre altres guardons, donarà a conéixer la seua última obra en un acte que tindrà lloc a les 20.00 hores en la Fundació Paurides.
L’escriptora presenta aquesta vesprada a Elda el seu llibre ‘Diccionario de amores y pesares’, dins del Cicle de Presentacions Literàries de Tardor que es desenvolupa sota el patrocini de la Fundació Paurides González Vidal i en col·laboració amb Farfanías.
L’acte donarà principi a les 20.00 hores, en la Sala d’actes de la Fundació Paurides, i la presentació serà a càrrec de Juan Carlos Martínez Cañabate, secretari d’aquesta.
‘Diccionari d’amors i pesares’ és una obra plantejada com un diccionari que recorre de la A a la Z tota una variada col·lecció d’emocions relacionades amb l’amor, les seues llums i les seues ombres. A través de breus cartes o de monòlegs dirigits a la persona estimada, l’autora tracta en clau contemporània un dels temes clàssics de la literatura: l’amor i el desamor. Parelles felices, estripades, veteranes o noves, amors heterosexuals o homosexuals, individus solitaris o somiadors incansables, persones que es dirigeixen l’u a l’altre o al lector per a, en definitiva, intentar comprendre un misteri que mai ens avorreix: el de per què som o no estimats.