Esports presenta l’Escola Municipal d’Estiu 2019 d’Elda i els cursos intensius de natació

Esports presenta l’Escola Municipal d’Estiu 2019 d’Elda i els cursos intensius de natació

El regidor d’Esports, Fernando Gómez i el coordinador d’Esports, José María Martínez, han presentat l’Escola Municipal d’Estiu 2019 i els cursos intensius de natació que es desenvoluparan en els mesos de juliol i agost en les instal·lacions esportives de San Crispín.

Així mateix, igual que l’any passat, l’Escola d’Estiu comptarà amb 600 places per a xiquets i xiquetes i estarà subvencionada per l’Ajuntament, per la qual cosa els pares només hauran d’abonar una taxa mínima. Igualment, està dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre l’any 2003 i 2016 i es divideix en diferents grups, segons l’edat, per a adaptar les activitats a les seues capacitats. També disposa d’un servei de guarderia addicional per a ampliar l’horari i facilitar així la conciliació familiar i laboral.

Enguany hi haurà dos torns: el primer des del 24 de juny fins a l’11 de juliol i el segon del 12 de juliol fins al 31 de juliol. Al seu torn, són diferents modalitats, tal com ha explicat l’edil d’Esports: “Una modalitat esportiva, una recreativa i un ‘summer camp’ que serà totalment en anglés per a certes edats”, subratllant que “des de la Regidoria d’Esports estem molt contents amb aquesta escola que arriba a reunir 600 xiquets durant el període estiuenc, i que ha sigut un èxit en edicions anteriors”.

La inscripció per a l’Escola d’Estiu començarà el dia 20 de maig, en regidoria d’Esports (C/ Heidelberg s/n (Estadi Nou Pepico Amat). Per a distribuir les places, cada dia es repartiran 90 números que es correspondran amb les 90 primeres persones. Es donarà un número per persona i amb aquest es podrà inscriure únicament a un xiquet o xiqueta, excepte en els casos de germans pertanyents a un mateix nucli familiar. A més, hauran de presentar el llibre de família, el DNI del representant legal del menor i la fulla emplenada de drets d’imatge. Una vegada realitzat aquest procés, per a tots els inscrits, se celebrarà en 13 de juny una reunió informativa en el Centre Cívic (Plaza de la Ficia, Avinguda de Chapí, 36).

De la mateixa manera, l’edil de l’àrea ha recordat que “amb l’arribada del nostre equip de Govern es va remodelar aquesta escola d’estiu passant a ser totalment municipal, i continuem millorant-la any rere any en buscant més qualitat per als més xicotets, intentant conciliar la vida familiar i laboral dels veïns de la nostra ciutat”.

Gómez també ha destacat que “la taxa municipal d’aquesta escola és molt baixa perquè busquem que qualsevol pare puga inscriure als seus fills, i a més també hi ha places reservades per a Serveis Socials”.

D’altra banda, els cursos intensius de natació estan dirigits a persones de totes les edats, des de 6 mesos d’ara endavant. Tindrà també dos torns, de l’1 de juliol al 14 de juliol i del 15 de juliol al 28 de juliol.

La inscripció s’obri el 12 de juny i es realitzarà en la regidoria d’Esports, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

D’aquesta manera, hi ha séis modalitats: cursos de natació per a bebés i pares, infantils (3 – 4 anys), preescolar (5 – 8 anys), escolar (9 – 13 anys), adults ( a partir de 14 anys) i aquagym (a partir de 14 anys).

Les tarifes són de 25,20 euros per a menors de 14 anys i de 27,31 euros a partir de 14 anys. En canvi, per a nascuts entre 1987 i 2003 i que disposen de carnet jove, la tarifa ascendeix a 221,85 euros.

Tota la informació, tant de l’escola d’estiu com dels cursos de natació, està disponible en la web www.elda.es/deportes. Així mateix, també s’oferirà informació en la pròpia regidoria d’esports o en el telèfon 966 989 202.

 

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X