Aquest proper dissabte 27 de novembre, tindrà lloc, a partir de les 20:30 hores, a l’Auditori de la Llotja d’Oriola, l’acte de lliurament del Premi Internacional de Poesia “Miguel Hernández-Comunitat Valenciana” 2021, convocat per la Fundació Cultural Miguel Hernández d’Oriola, i amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, l’Àrea de Cultura de la Diputació d’Alacant i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola.

A l’edició del present any 2021 el poemari premiat ha estat Corredora de fons, del poeta orensà Javier Rodríguez González, que ha obtingut 8.000 euros i la publicació a l’editorial Devenir.

Com els anys anteriors, l’Associació Cultural Auralària homenatjarà el premiat amb una actuació musical per obrir i tancar l’acte. Hi intervindran Luisa Pastor, José Jimeno, Liroy Ruiz i Eva García Lorca. La presentació anirà a càrrec d’Àngels Vidal Guevara.

Al final de l’acte, l’autor signarà exemplars del poemari amb què la Fundació que porta el nom de l’universal poeta obsequiarà els assistents.