El dissabte 5 d’agost, a les 22.30 hores en el Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir, ‘Jarana Blues’ presenta el concert extraordinari de Soul i Jazz clàssic de Aretha i els Franklin.
“Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi portem la música al carrer”, insisteix el regidor titular de l’àrea Manuel Casado a ressaltar l’obstinació de promoure activitats accessibles a tots els públics, i dins de les possibilitats en espais amb un valor afegit. La cita aquest cap de setmana, el dissabte 5 d’agost a escassos metres de la platja, en un escenari impressionant com el Museu a l’aire lliure VRA, i a més gratis. Tot dins de la programació Estiu Festiu 2023. Un concert organitzat per la Diputació d’Alacant en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi dins de la campanya de difusió de Música i Teatre a nivell provincial.
Es tracta d’un grup de soul i jazz clàssic, en el qual destaquen les veus solistes d’Ana Luz i Tamara, que transportaran al públic a l’època daurada de la música nord-americana, els anys 50, en el cor de Menphis, amb versions de temes de Nina Simone, Natalie Cole, Ray Charles, Tina Turner o Aretha Franklin entre altres.
Aretha i els franklin es constitueix en 2005, una formació que pertany a Jarana Blues creada en el 2000 i composta pr grups de la Comunitat Valenciana amb estils que s’enquadren en el Jazz, Soul, Flamenc o Blues.
Estiu Festiu 2023, la programació cultural estiuenca de l’Alfàs del Pi, et convida aquest dissabte, a les 22.30 hores en el Museu VRA, al concert de Aretha i els Franklin.