L’estrena de La Corte del Faraón compta amb la col·laboració especial de l’Orquestra Simfònica del Vinalopó i del Cor del Teatre Principal d’Alacant, amb un extens repartiment que encapçalen Mari Carmen Yelo, Juana María del Bou, Javier Rubio, Adrián Quiñones i Nacho Hernández.

Aquesta opereta bíblica en un acte i cinc quadres és una sarsuela que mescla elements d’opereta, sarsuela, revista, i fins i tot cuplet és famosa pels seus diàlegs plens d’insinuacions i connotacions sexuals, cançons d’aroma picant i embolics de tall vodevilesc, que va estar de moda durant el primer terç del segle XX; està ambientada a Egipte i les seues referències musicals la converteixen en alguns moments en una paròdia d’Aida de Verdi.

Maleïda la fletxa, i on va anar a impactar! Aqueixa ferida de guerra impedirà al General Putifar complir amb les seues obligacions el dia de les seues noces amb Lotha. Mentre Putifar intenta evitar per tots els mitjans quedar-se tot sol amb la seua dona, l’arribada del jove, bell i cast José, crea hilarants situacions entre Lotha, La Reina i altres servents.

FITXA:

SARSUELA

ESPECTACLE: “La corte del Faraón” Companyia Lírica Alacantina

dissabte 2 a les 19 h i diumenge 3 de novembre a les 18 h.

 

PREUS:

Pati i club: 30 €

Llotja correguda: 25€

Amfiteatre: 20 €

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h