Estrena de l’obra de teatre DESCANSE EN PAZ!!! a l’Auditori de Cox

Estrena de l’obra de teatre DESCANSE EN PAZ!!! a l’Auditori de Cox

L’Auditori de Cox acollirà diumenge que ve 30 de juny, a les 20.00 hores, l’estrena de l’obra de teatre DESCANSE EN PAZ!!! de Joaquín Francisco Rives amb entrada gratuïta. L’obra serà interpretada pel Grup Adult (GAC) del Taller del Teatre Municipal de Coix i dirigida per Rosana Bailèn.

Després de donar sepultura a un difunt entre sentides mostres de dolor, quan es queden tot sol alguns familiars, veïns i amics del difunt es desdiuen, mostrant sentiments oposats i contradictoris davant la pèrdua de “un ser estimat”.

El drama posa de manifest com les aparences enganyen, i com la hipocresia de l’ésser humà no té límits, arribant a acompanyar-nos fins quan ens enfrontem a situacions relacionades amb la mort, la família, l’amistat,…

En el centre de l’escenari destaca una tomba, entre arbustos i arbres. Pot haver-hi altres tombes al voltant, però passen desapercebudes. Al fons, es veu el mur del cementeri, i després d’aquest s’albira el campanar de l’església i algunes teulades de les cases d’un xicotet poble.

El dramaturg d’aquesta obra és Joaquín Francisco Rives, nascut a Cox. La seua trajectòria literària és àmplia amb la novel·la “Necesitaba vivir” publicada en l’Editorial Club Universitario (ECU) així com la Col·lecció de novel·les LA HABITACIÓN DE LOS RECUERDOS formada per 4 títols. En teatre posseeix també quatre obres que abasta des del drama a la comèdia, amb matisos, on el seu autor tracta, i a vegades critica des del seu particular punt de vista, diferents aspectes i comportaments de la societat actual. És autor del blog La habitación de los recuerdos: www.lahabitaciondelosrecuerdos.com, on publica articles d’opinió, reflexions i curiositats ademés de les novetats sobre les seues obres.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X