L’Auditori de Cox acollirà diumenge que ve 30 de juny, a les 20.00 hores, l’estrena de l’obra de teatre DESCANSE EN PAZ!!! de Joaquín Francisco Rives amb entrada gratuïta. L’obra serà interpretada pel Grup Adult (GAC) del Taller del Teatre Municipal de Coix i dirigida per Rosana Bailèn.

Després de donar sepultura a un difunt entre sentides mostres de dolor, quan es queden tot sol alguns familiars, veïns i amics del difunt es desdiuen, mostrant sentiments oposats i contradictoris davant la pèrdua de “un ser estimat”.

El drama posa de manifest com les aparences enganyen, i com la hipocresia de l’ésser humà no té límits, arribant a acompanyar-nos fins quan ens enfrontem a situacions relacionades amb la mort, la família, l’amistat,…

En el centre de l’escenari destaca una tomba, entre arbustos i arbres. Pot haver-hi altres tombes al voltant, però passen desapercebudes. Al fons, es veu el mur del cementeri, i després d’aquest s’albira el campanar de l’església i algunes teulades de les cases d’un xicotet poble.

El dramaturg d’aquesta obra és Joaquín Francisco Rives, nascut a Cox. La seua trajectòria literària és àmplia amb la novel·la “Necesitaba vivir” publicada en l’Editorial Club Universitario (ECU) així com la Col·lecció de novel·les LA HABITACIÓN DE LOS RECUERDOS formada per 4 títols. En teatre posseeix també quatre obres que abasta des del drama a la comèdia, amb matisos, on el seu autor tracta, i a vegades critica des del seu particular punt de vista, diferents aspectes i comportaments de la societat actual. És autor del blog La habitación de los recuerdos: www.lahabitaciondelosrecuerdos.com, on publica articles d’opinió, reflexions i curiositats ademés de les novetats sobre les seues obres.