Ja estan disponibles les entrades per a l’estrena nacional de “Como gustéis” de William Shakespeare. Aquest projecte teatral del Màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant, Produccions TEADA i el Teatre Principal d’Alacant s’estrenarà el pròxim 11 de juny a les 20:00h.

Sota la direcció d’Amanda Harris, artista associada de la Royal Shakespeare Company, Alejandro Tous encapçala un repartiment de 12 actors del Màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant, que van ser seleccionats en el càsting que es va realitzar en el Teatre Principal el mes d’octubre passat. Aquesta versió de “Com agradeu” està traduïda al castellà per John Sanderson, director acadèmic del Màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant.

L’obra és una de les comèdies més famoses de William Shakespeare: la història de Rosalinda, bandejada de la cort, que s’endinsa en el meravellós bosc de Arden disfressada d’home. Però és molt més que això. És una història d’amor en les seues molt diferents formes; d’alliberament, i del que la llibertat t’ofereix; i també una obra sobre la pròpia naturalesa del teatre i la seua representació.

Els contes de fades solen tindre un bosc com a ànima de la seua història, amb volàtils camins pels quals perdre’s i bruixes malvades que viuen en cases de gingebre. “Com agradeu” té més d’un sospir de conte de fades, però el seu bosc, el bosc de Arden, no és una eina de maldat, és un lloc d’acolliment que facilita les més felices transformacions. Aquesta obra és vacacional, assolellada, amb una palpitant vena realista que la travessa mitjançant els seus més famosos personatges, Jaques i Pedrusco.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% -25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

15% Aturats

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com