El Centre Municipal de les Arts va inaugurar ahir l’exposició dels alumnes de 14 i 18 anys del col·legi King’s College, The British School of Alacant mostraran les peces artístiques en les quals han estat treballant al llarg del present curs acadèmic. L’exposició es podrà visitar fins al 10 de Maig en el Centre Municipal de les Arts d’Alacant i inclou tot tipus de treballs artístics, des d’olis i aquarel·les, fins a ceràmica i fotografia. A més, alguns estudiants presentaran els seus quaderns d’esbossos o “Sketchbooks”, on es pot apreciar el seu treball i evolució artística a l’hora de desenvolupar una idea.

“Proporcionar una educació artística de qualitat i constant per a totes les edats és important per al desenvolupament acadèmic i social dels nostres alumnes. L’art és un llenguatge universal que tot ésser humà ha utilitzat al llarg de la història. Ho usem per a expressar-nos i comunicar idees i sentiments. L’art que s’imparteix en King’s College Alacant prepara als alumnes per a un futur en el qual comprendre el diàleg visual els permetrà treballar en un món que serà molt diferent al que vivim actualment”, afirma Suzanne Manners, professora d’art de King’s College Alacant.

Tots els alumnes de King’s College estudien art i disseny fins als 14 anys. A partir d’aqueix moment poden triar continuar estudiant-lo com a optativa i, ja als 16 anys, decideixen si serà una de les assignatures amb les quals es presentaran als exàmens d’accés universitari.