Després de nous mesos d’intens treball, l’estudiantat del grau d’Enginyeria Multimèdia de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant, tindrà aquest dimarts l’oportunitat de presentar els videojocs que han creat a partir d’idees originals en l’esdeveniment anual que de l’itinerari de Creació i Entreteniment Digital, els UAGames.

Durant els UAGames, es presenten els videojocs resultants del programa acadèmic de 4t curs basat en la metodologia d’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP). Els videojocs han sigut desenvolupats íntegrament per l’alumnat del grau d’Enginyeria Multimèdia durant 9 mesos a partir d’una idea original pròpia i treballant en grups de 5 o 6 persones en què han emulat la rutina laboral d’una empresa del sector en la creació d’un videojoc.

L’esdeveniment tindrà lloc a la sala d’actes de l’EPS I i es podrà seguir en directe a través del Canal Youtube UA. Durant els UAGames els grups ABP d’alumnat que han desenvolupat els videojocs presentaran una proposta documentada del seu projecte orientada a la cerca d’inversors. Per a això, es comptarà amb la presència d’un professional de prestigi en el sector dels videojocs, que proporcionarà la seua opinió dels projectes i farà una xarrada sobre aspectes importants del món professional dels videojocs, Juan Peralta, CEO en Flynn’s Arcade i professor a Florida Universitaria. Actualment treballa en la millora de l’experiència d’usuari de plataformes d’aprenentatge en línia.