El pròxim 6 de maig a les 20:30h arriba al Teatre Principal Eugeni Alemany amb el seu nou espectacle “En persona guanye” totalment en valencià en una gira per la Comunitat València al costat de Somnis Musicals.

«En persona guanye» és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. El seu estil enginyós i divertit ha convertit a aquest artista valencià en un rostre molt conegut de la televisió gràcies als seus treballs en diverses cadenes.

Aquest xou que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. La participació dels assistents modifica el seu desenvolupament de manera que ningú pot preveure. I en aqueix joc d’adaptació se sent en la seua salsa el polifacètic còmic.

Amb “En persona guanye” reivindica i se sent hereu de la nostra tradició més crítica i irreverent. La mateixa que es pot rastrejar en les falles o en les revistes satíriques valencianes. Ara afirma que en persona, ix guanyant.

PREUS

Pati i Club: 20€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 16€

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com