Aquest pròxim dilluns dia 19 d’octubre, a partir de les 20.00 hores, Eusebio Pérez Oca oferirà la conferència “Elegía a Miguel Hernández”, a la Biblioteca Pública Municipal María Moliner, d’Oriola.

Eusebio Pérez Oca és un investigador alacantí que ha escrit sobre, entre altres temes, el vaixell Stanbrook o els bombardejos sobre Alacant del 25 de maig de 1938. En 2017 va publicar el llibre que dóna títol a la seua conferència, “Elegía a Miguel Hernández”, editat per la ja desapareguda Regidoria de Memòria Històrica i Democràtica de l’Ajuntament d’Alacant, en el qual revisa els últims mesos de vida del poeta en la presó Alacant.

En l’acte, emmarcat dins de les Jornades “Vent del Poble” de l’Ateneu Sociocultural Vent del Poble, col·laboren la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, la Fundació Cultural Miguel Hernández, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Orihuela, la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Històrica de la Província d’Alacant (COAMHI), la Fundació Obrera per a la Investigació i la Cultura (FOIC) i el Partit Comunista dels Pobles d’Espanya (PCPE).