Ni les previsions més optimistes auguraven tal nivell de seguiment. La primera sessió online i interactiva del Club de la Lectura del Campello, organitzada per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Municipal, va resultar d’èxit, i els usuaris habituals del servei i públic en general es van connectar puntuals, a les 7 de la vesprada, per a comentar novetats bibliogràfiques, intercanviar impressions sobre els títols que lligen i debatre textos que es proposen. Per un temps, tots es van oblidar una mica de la crisi sanitària i el confinament i van interactuar al voltant de la lectura, una de les seues passions.

La fórmula de participació establida és senzilla. Els responsables de la Biblioteca, amb l’ajuda de Concepción Agüero que és l’encarregada de proposar textos i dirigir les sessions, en la qual els interessats es connecten a través de la plataforma ZOOM, de la qual s’informa amb detall en la web www.bibliotecaspublicas.es/elcampello.

ELS JOVES, TAMBÉ

La Biblioteca Municipal no ha volgut limitar l’acció a usuaris habituals, sinó a la població en general, i ha decidit abastar també als joves, amb sessions online que se celebraran els dimecres a les 7 de la vesprada, amb una duració de 40 minuts, per la manyaga procediment. Per a aquestes sessions, la biblioteca convidarà a una reunió a través d’un enllaç que arribarà al correu dels usuaris, al qual hauran d’unir-se obrint el correu.

Es tracta del club de lectura online juvenil, i els textos que s’analitzaran seran curts, incloent lletres de cançons i poesies. Es recorda que les persones interessades han d’enviar un correu a biblioteca@elcampellol.org, i indicar que volen participar en el club de lectura, posant en l’assumpte «Club de lectura online juvenil».