El sextet sevillà ‘O Sister’, amb el seu nou treball ‘Stompin in Joy’, han sigut els encarregats d’oferir el primer dels quatre concerts programats per al festival ‘Benidorm Music Jazz’ en la seua edició de 2019. Amb la seua aproximació al jazz més original i primitiu, ‘O Sister’ va saber connectar amb l’abundant públic que es va congregar en la Plaça de la Senyoria, i que no va dubtar a ballar els temes que el grup va interpretar durant més d’hora i mitja d’actuació.
La regidor de Cultura, Ana Pellicer, no va voler perdre’s aquesta actuació, que igual que la resta de les programades en el cicle, totes elles gratuïtes, es desenvoluparan a l’aire lliure. Així, dels tres concerts que completen el ‘Benidorm Music Jazz’, dos se celebraran en la Plaça de la Senyoria i un a l’auditori Óscar Esplá del Parc de l’Aigüera.
La pròxima cita serà el divendres 17 de maig, en la Senyoria, amb Celia Mur, una de les més prolífiques i versàtils cantants de jazz espanyoles, i Arturo Serra, percussionista valencià autodidacta.
Ja al juny tindrà lloc la tercera cita. Serà el divendres dia 7, a l’auditori Oscar Esplá, amb la ‘Cotijazz Big band’, una banda en la qual participaran músics de Benidorm. El cicle es tanca el 14 de juny en la Plaça de la Senyoria amb ‘Pepe Bao Trio’, que aporten una visió del jazz i el flamenc des de la inspiració del funk, el soul i la música americana.