Nombrós públic ha gaudit aquest cap de setmana de la programació que la Regidoria de Cultura de Finestrat ha elaborat amb el títol “Sensacions d’Estiu”. Dissabte passat l’esdeveniment cultural va tenir lloc en el Auditori del Castell on el Nou Grup de Gorga va portar a escena el sainet en valencià “Un mans contra tres feres”. I ahir l’agenda cultural es va traslladar a la Cala on, arran de mar i en la plaça recentment recuperada de l’antic edifici Àmfora, els més xicotets van gaudir amb la representació teatral del conte clàssic “Els 3 cerditos”.

En paraules de la regidora de Cultura, María Llorca, “estem molt agraïts al públic de Finestrat i comarca, així com als turistes que estiuegen en la localitat, perquè estem tenint una afluència molt significativa de públic a totes les actuacions. De moment, hem oferit música i teatre per a majors i xicotets. I els Sensacions d’Estiu continuaran amb més esdeveniments per a tots els públics fins al pròxim 15 d’agost”.

Per a aquest cap de setmana la programació de “Sensacions d’Estiu” inclou un dels actes amb més encant de l’estiu com és “Jazz a l’Ermita”. “Es tracta d’un concert molt entranyable, a l’entorn del Castell, a les portes de l’Ermita del Sant Crist del Remei. Serà aquest dissabte, dia 28, i en aquesta ocasió comptarem amb l’actuació del grup “Even 8ths” a partir de les 22:30 hores. I el diumenge 29, en la Plaça del Poble, actuarà la Rondalla Cordes i Veus Font del Vaig moldre de Finestrat amb el concert titulat “Va per Mèxic”, va concloure l’edil de Cultura.

Tota la programació, tant de juliol com d’agost, es pot consultar en la pàgina web municipal (http://www.ayto-finestrat.es/agenda/) i en les xarxes socials institucionals.