Més de 400 persones van passar aquest dissabte pel Benalúa Rock. Els veïns del barri se senten molt satisfets

Aquest passat dissabte 14 de setembre es va celebrar el Benalúa Rock en el Templet de la Plaça Navarro Rodrigo, amb gran èxit d’afluència de públic. Aquesta proposta va ser llançada per músics lligats al barri que van ser donats suport per l’Associació de Comerciants i Afins de Benalúa, en col·laboració amb altres entitats, com la pròpia Foguera de Benalúa i l’Associació de Veïns El Templet, units per a impulsar la seua zona a través de la música pop-rock.

Més de quatre-centes persones es van anar acostant des de les set de la vesprada per a participar en l’esdeveniment. Des del taller de guitarra rock que va oferir l’Escola Yamaha, i en la qual van participar nombrosos xiquets, fins que es va obrir el moment musical amb les tres bandes participants: International Freak Machine (IFM), Blank i Les Cendres, que van oferir una bona mostra del seu repertori musical recent. L’esdeveniment va estar conduït i amenitzat de forma simpàtica pel presentador i showman Miguel Noguera. L’esdeveniment va comptar amb la visita del Regidor d’Urbanisme Sr. Adrián Santos, representants d’altres associacions d’altres barris, així com d’altres Fogueres i personalitats. Les impressions recollides per part de veïns tradicionals del barri també van ser molt positiva.

Benalúa Rock pretén convertir-se en un referent anual per a la vida cultural alacantina i un reclam per a aconseguir que aquest districte històric tan emblemàtic per a la ciutat siga més visitat. L’organització d’aquesta primera edició del Benalúa Rock es mostra molt satisfeta amb el resultat de l’esdeveniment i agraeix el suport de tots els voluntaris i col·laboradors implicats, com les Regidories de Festes, Turisme, Participació Ciutadana i Cultura, de l’Ajuntament d’Alacant, Anís Tennis, Amstel o la Cadena Cope de Ràdio.