L’Orquestra de Cambra de València amb el seu director titular, Pere Molina i els solistes Teresa Albero i Rodrigo Esteves, tornaven a posar en peus al públic en la seua Gala Lírica diumenge passat 16 de maig, aconseguint de nou una exitosa actuació.

El concert donava principi al XV Cicle de Concerts de Primavera del Poble Nou de Benitatxell, manifestant-se la tenacitat i esforç que des de la regidoria de Cultura i l’organització del cicle realitzen fomentant la cultura i la música en viu.

El repertori, atractiu i distingit, estava format per àries d’òpera i romances de sarsuela, que van deixar veure la qualitat vocal i interpretativa de la soprano valenciana Teresa Albero i el baríton hispà-brasiler Rodrigo Esteves, sumint al públic en un durador aplaudiment. Albero es va distingir per la seua subtilesa i el seu domini del rol en cadascuna de les peces. Esteves va enlluernar pel seu domini del fraseig i la seua extraordinària tècnica vocal.

La sensacional direcció de Pere Molina va transmetre vivacitat i caràcter, a la manera de les grans batutes. Un exemple d’això va ser l’enèrgica, nítida i vivaç Obertura de la coneguda òpera Les noces de Figaro. La OCV, en agrupació reduïda, es va impregnar de l’energia del mestre, i va mostrar l’alta qualitat dels seus músics i mestres. Va ser, sense cap dubte, un delit per a tots els allí presents.