Un projecte expositiu format per pintures i escultures en fusta. Quan entrem a una exposició de Ginés Vicente ens traslladem a un univers personal, paral·lel o futur, creat per una gran imaginació que es nodreix de dues fonts fonamentals, la merament artística, i en el seu interès per la literatura de ciència ficció que li inspira a crear mons, personatges i escenes completament nous als nostres ulls.

El títol de la sèrie “Anacorganismos” es refereix a tots aquests elements orgànics, meitat vegetal, meitat mecànics, que l’artista crea.

En les pintures de gran format, amb baix cromatisme, els elements que conformen l’obra abigarran l’espai, no deixant amb prou faenes cap buit. Les escultures estan treballades en diferents tipus de fustes, són poliformes, són organismes que semblen vius i en moviment, alguna cosa en comú amb les pintures de l’artista.

L’exposició representa una bocanada d’aire fresc extra-terrestre, una temàtica original i la presentació del gènere de la ciència Ficció fora de la literària o del cinema.

Inauguració el dissabte 1 de desembre de 2018 a les 20:00 en Angel Castany Art Space, ACAS. Plaza Sant Joan, 1. Elx.

Durada fins a a el 17 de gener de 2019.

Horari de dimecres a dissabte d’11:00 a 14:00. Altres horaris prèvia cita.