El dilluns 18 de gener de 2020, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, es va inaugurar l’Exposició Col·lectiva Multidisciplinària Online AVE FÈNIX.

La primera mostra expositiva online que presenta ACAS, a causa de la situació en la qual ens trobem, lluitant contra la COVID-19.

A causa de la cancel·lació en la programació de les pròximes exposicions físiques i amb motiu de la volta a la “nova normalitat” s’ha reunit tres obres dels artistes pendents d’exposar en ACAS, moltes de les obres realitzades durant aquests dos mesos de confinament.

21 artistes de diferents comunitats espanyoles conformen la mostra: Álvaro Peña, Ángel Castaño, Antonio Pérez, Antonio Soler, Antonio Tapia, Arantza Saez de Lafuente, Begoña Zamora Maroto, Carmen Muñoz, Equip Línia Viva, Francis Morell, Javier Pastor, José Cuerda, Lourdes Santamaría, María Jesús Soler, Marga Pla, María Durá, Moisés Cerezo, Natalia Pérez Chazarra, Oscar Blasco, Patricia Escario, Pedro Zaurín i Ramón Torres.

Els artistes plasmen mitjançant les seues obres el seu estat d’ànim enfront de la nova situació, cultural i social.

Si les fases de desescalada ho permeten al juny es durà a terme l’exposició física en ACAS, que romandrà durant tot l’estiu i visitable prèvia cita, comissariada per Ángel Castaño.