El pròxim 25 d’octubre s’inaugura una mostra d’art contemporani fora de l’exposició pública, a porta tancada en La Perruqueria. HIVERNS és una selecció de dibuixos d’Ana Cialicu. Es realitzaran dues passades, un de 19.00 a 20.00 h. i un segon de 20.00 a 21.00 hores.

L’autora Ana Cialicu (Galați-Romania), és una il·lustradora obsessionada amb els llapis 2B molt afilats i els traços minimalistes. Exposa una sèrie de retrats femenins vulnerables i forts al mateix temps. En paraules de l’autora, HIVERNS naix del fred. D’aqueix tiritar que produeix recordar un passat difícil. De la paràlisi. De la constant cerca del refugi. De la necessitat de trobar calor.

Per a poder assistir cal confirmar assistència al correu de La Peluquería  lapeluqueria.art@gmail.com o bé al seu compte de instagram.

Encara que tornen el 25, ja ho van fer secretament el passat 14 d’octubre, quan Jorge Burillo va oficiar el solemne acte d’obertura. En aqueix acte van presentar LANTERNA, un nou projecte de la PERRUQUERIA: projecció de cinema en format de 8 mm. Cada 3 o 4 setmanes (o 2 o 1, mai se sap) projectaran un rotllo en 8 mm, després hi haurà un col·loqui. Durant la projecció i el col·loqui beurem soju o absenta, per a celebrar la vida i la mort.