L’artista Antonio Pérez és llicenciat en Belles arts per la UMH, a més està cursant el màster de la mateixa matèria en la citada universitat. Té un llarg recorregut en les arts aplicades, obtenint així un ampli coneixement i domini sobretot tipus de pintura o material en qualsevol àmbit artístic.

Where is my mind? És el seu últim treball, la seua investigació pictòrica es fonamenta en composicions figuratives a l’oli, on l’estudi de la figura humana i les seues qualitats poètiques juguen un paper essencial.

L’exposició versa entorn de l’eix conceptual del sentiment interior, profund i íntim de l’individu, la representació del qual és difícilment assolible.

El dolor, el sofriment, les pors i la incertesa sempre han existit en la història, tots ells sota el prisma de diferents raons i contextos socials. En aquest cas l’artista se centra en una mirada interior i actual a aquests sentiments i emocions. Estats d’ànim indefinits, anacrònics i universals són explorats d’una manera plàstica i figurativa.

L’exposició s’inaugurarà dissabte que ve, dia 19 de gener, a les 20.00 h. en ACAS – Ángel Castaño Art Space en la Plaça de Sant Joan, 1. Raval. Elx i romandrà fins al 5 de març de 2019.

Horaris: Matins de dimecres a dissabtes d’11.00 a 14.00. Altres horaris amb cita prèvia.