Exposició de cartells del Festival de Benidorm en el Espai d’Art Los Carrascos

Exposició de cartells del Festival de Benidorm en el Espai d’Art Los Carrascos

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez; l’edil de Patrimoni Històric, Ana Pellicer; familiars de Pedro Zaragoza, així com diversos edils de la corporació municipal, han assistit hui a la inauguració de l’exposició de cartells del Festival de Benidorm, comisariada per Juan Díaz i que recull part dels cartells més destacats del certamen al llarg de diverses dècades, des que arrancara l’any 1959.

En 2019 es compleixen 60 anys d’aquell primer festival i des de la Regidoria de Patrimoni s’estan organitzant diferents activitats “per a recordar l’encert que va tindre Pedro Zaragoza aconseguint portar el festival de la cançó espanyola, que es convertiria en una eina de promoció única a nivell nacional i internacional”, com ha destacat hui Ana Pellicer.

Toni Pérez ha valorat “l’encert d’aquesta iniciativa”, que a més té la seua primera cita en Los Carrascos “on va viure durant tants anys la família de Pedro Zaragoza”. L’alcalde ha subratllat “el valor artístic i històric d’aquestes creacions per a Benidorm”, així com “la possibilitat d’exposar-los cara al públic com una fita en la història de la música, perquè d’ací van eixir grans compositors i intèrprets de la cançó espanyola”.

Per part seua, Juan Díaz ha posat l’accent en què “molt prompte presentarem el cartell del primer Festival de Benidorm”, de l’original del qual no hi havia còpia en el consistori i que “hem aconseguit gràcies a un treball de cerca amb els fills de qui fora l’autor del cartell, i que molt prompte ens el entregaran”.

Tant Ana Pellicer com Juan Díaz han anunciat una pròxima exposició del Festival de Benidorm cara a l’estiu en el Museu Boca del Calvari, per a la qual s’està comptant amb la col·laboració de moltes persones i col·leccionistes que estan donant tot tipus d’elements relacionats amb el Festival de Benidorm.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X