Aquesta setmana s’ha inaugurat a la Casa del FesterDiego Cano Énguera’ l’exposició col·lectiva de fi de curs de la Escola de Dibuix i Pintura de l’ARCLa Barqueta’ i l’Associació d’Artistes de la Tercera Edat de Benidorm, amb seu en el Centre Social ‘José Llorca Linares’.

L’alcalde en funcions de Benidorm, Toni Pérez, i altres membres de la corporació, han participat en l’obertura de l’Exposició al costat del president de la Barqueta, Francisco Llorens (Paco Rosera), els dotze autors participants i el director de les dues escoles d’arts, el professor i artista local Miguel Ribes Sogorb.

Es tracta d’una exposició en la qual “podrem veure i gaudir –ha dit Toni Pérez- de les pintures de dotze artistes locals: olis, aquarel·les i acrílics amb els quals ens traslladen la seua manera de veure la vida”. Els creatius “són persones que gaudeixen de la vida i ho fan pintant, una pintura saludable, una pintura de la salut”.

L’alcalde en funcions ha recordat que es tracta “del treball” de tot el curs, del qual s’exposa només una selecció d’obres. Toni Pérez s’ha mostrat convençut que la mostra “farà les delícies de tots els benidormenses i visitants que s’acosten a la Casa del Fester”. L’exposició romandrà oberta fins al 14 de juny.