El Grup Fotogràfic de Petrer (GFP) convida a tots els afeccionats a la fotografia a la inauguració de la seua exposició col·lectiva anual, que tindrà lloc dissabte que ve 8 de febrer a les 19.00 h. a la Sala Pintor Vicente Poveda del Centre Cultural de Petrer, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Petrer.

El projecte expositiu “CORRESPONDÈNCIES” del Grup Fotogràfic de Petrer és tota una declaració d’intencions sota la premissa que “la ciutat ens parla”, sent el treball final del TALLER D’ESPAIS EXPOSITIUS impartit per Juan Sanz, també comissari de l’exposició, per a lxs socixs del GFP durant quatre sessions, des d’octubre de 2019 a gener de 2020.

S’ha teixit una exposició a manera de flâneur, on els fragments en caminar van conformant un itinerari que mescla part visual, textual i gràfica. El passejar per la ciutat ens deriva a camins insospitats on ens trobem a través de la nostra mirada.

Amb aquesta mostra es plantegen pràctiques expositives basades en “altres maneres de fer” i un “comissariat pedagògic” per a jugar amb el disseny expositiu, la narrativa visual del projecte i la interacció i experiència del públic en visitar l’exposició.

La mostra, que recull un total de 68 obres (de 34 autors i autores), estarà oberta fins al 23 de febrer de 2020, de dijous a diumenges, de 18.30 a 20.30 h.