Vint-i-quatre artistes vinguts de diferents parts del món es reuneixen a Xàbia/Xàbia per a mostrar les seues obres a la sala municipal Casa del Cable del dia 7 al 30 de juny. Una selecció del grup Art Bird, comunitat virtual d’artistes creada a través d’internet, presenta un heterogeni conjunt d’obres amb suports i tècniques variades, temàtiques lliures i amb estils que oscil·len entre la figuració i l’abstracció, en els seus diferents nivells, prevalent l’abstracció.

L’Escultura està representada per un únic artista espanyol, José Antonio Jiménez, procedent d’Almeria. La Fotografia ve de la mà de la madrilenya Sol Moracho. L’Art Digital, en la seua modalitat abstracta el presenten tant la francesa Joëlle Acoulon com la valenciana Fuensanta Niñirola. El Gravat en les seues diferents modalitats el porten quatre artistes, amb obra principalment figurativa: els argentins Gladys Muñoz i Adrian Pandolfo, la belga Anne Dykmans, i la gallega Yolanda Carbajales. I la Pintura està representada per setze artistes que s’expressen mitjançant l’abstracció usant una gran varietat de tècniques: acrílics, olis, resines, tècniques mixtes, collages, aquarel·les…etc. D’Espanya: Lola Castillejo, Mila Doménech, i Beatriz Ansede. De Portugal, Alberto D’Assumpçao. l’Argentina ens envia a Mónica Lebedinsky, Brega Prause, i Claudia Fernández Farjat. Francesos són Colette Denizot, Andrés M. Lambert, Muriel Massin, Bernadette Morand, Monique Thomas, Charles-Henri Ravanne. Bèlgica està representada per Claudine Boucq i Christine Verhaert. Finalment, dels Estats Units ens arriba Suzanne Marie Lambert.

En la web www.artxabia.com es troba el llistat d’artistes amb fotos de les seues obres, pàgines web i telèfons.

El projecte, sorgit originàriament a Xàbia, donat suport per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, va inaugurar la seua primera exposició en 2017 en l’espai públic de la Casa del Cable. Hui, dos anys després, es produeix en la mateixa sala aquesta segona mostra.