L’Ajuntament de Cocentaina va sol·licitar a l’Institut de les Dones l’exposició titulada “Les oportunitats de l’edat: dones sàvies” per a gaudir-la commemorant a totes les dones i especialment a les de més edat.

L’exposició es podrà visitar del 18 d’octubre al 2 de novembre al centre social Real Blanc, que és el temps de cessió de l’exposició que des del Ministeri d’Igualtat s’ha concedit.

És una iniciativa interactiva que posa de manifest la importància de la participació ciutadana i de les noves tecnologies al servei de la visibilització de les dones.

«Amb aquesta exposició es pretén sensibilitzar sobre el paper actiu que, dins de l’àmbit econòmic social i cultural, les dones majors de 60 anys exerceixen en la societat actual i propiciar l’autoestima d’aquest grup social i la solidaritat intergeneracional», ens explica la regidora de l’àrea, Mireia Estepa.

L’exposició «Les oportunitats de l’edat: dones sàvies», organitzada per l’Institut de les Dones, entitat que pertany al Ministeri d’Igualtat, sorgeix de la selecció de fotografies finalistes del concurs fotogràfic en línia fotoconcursoinmujer.com.

Aquest concurs es va realitzar amb la col·laboració de Cànon, en el marc de la celebració del 8 de març de 2011 Dia Internacional de les Dones i del Congrés de Dones Majors.

HORARI DE VISITA  de dilluns a divendres matins de 10:00 h a 14:00 h, vesprades de 17:00 h a 19:30 h.