La regidoria de Cultura, que dirigeix Antonio Manresa, ha obert el termini d’inscripció per als tallers gratuïts “Expressa’t en la terreta”, que es desenvoluparan a partir del 6 d’abril fins al 13 de maig. Aquesta bateria de cursos compten amb el suport de la Conselleria de Cultura i estan dirigits als xiquets amb edats compreses entre els 8 a 12 anys i per als joves entre els 13 a 18.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha destacat que “amb aquest ampli programa d’activitats educatives, s’afavorirà als més joves per a incentivar-los i despertar-los a noves passions”.

L’àrea de Cultura ha programat un total de 21 cursos i tallers pensats per a entretindre i augmentar les habilitats dels més joves de la casa, en els quals el màxim nombre de xiquets-as per aula serà de 10 per a complir amb les actuals normes sanitàries imposades per la pandèmia de la COVID-19. Es requereix que les famílies inscriguen als més xicotets prèviament per a organitzar millor el desenvolupament dels cursos.

Els tres primers tallers dirigits a els-as xiquets-as d’entre 8 i 12 anys que es faran en el Centre Municipal de les Arts, que són Pasqua i Art, Joc i desinhibició teatral, i Fotografia i Joc, estan ja complets. Però els següents cursos com, Contacontes, Érase una vegada… La Terreta, Musicoteràpia i Joc Teatral, encara estan disponibles per a poder inscriure’s.

Quant als cursos per als adolescents, versaran sobre la iniciació a la fotografia, joc teatral, introducció a la interpretació, ioga, crea – recicla – juga, educació musical i fotografia mòbil. Encara hi ha vacants lliures, per la qual cosa des de l’àrea de Cultura “s’anima a tots els joves a apuntar-se”.

Les classes i tallers s’impartiran en instal·lacions de l’Ajuntament distribuïdes per tota la ciutat, en concret, en el Centre de les Arts, en el centre històric (plaça de Quijano, 2), i a les aules municipals de Francisco Liberal (carrer L`Aguila, 1), Plaza d’Alger (plaça d’Alger, 5), Enginyer de tramvies (carrer Fernando Madroñal, 2) i Aula Joan XXIII (carrer Periodista Fco. Bas Mingot, 1B).

Per a més informació i inscripcions:

https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/expresate-en-la-terreta-talleres-para-el-publico-infantil-juvenil

inscripcion.expresate@gmail.com