Dimecres passat dia 14 de desembre han sigut fallats, en el Col·legi Públic “Sagrats Cors” de Redovà, els premis de l’onzena edició del Certamen Escolar “Las abarcas desiertas”, organitzat per la Càtedra Miguel Hernández de la UMH, les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Redovà, la Fundació Cultural Miguel Hernández i el propi Col·legi Públic “Sagrats Cors”.
En aquest Certamen han participat alumnat del 3r Curs d’Ensenyament Primari, amb una edat de 8 anys. Entre les quatre classes d’aquest curs han participat 70 alumnes en total (10 de A; 17 de B; 16 de C; i 19 de D).
Els escolars guardonats han sigut: Julia Riera García, de 3r A; Abdellah Bouhadef, de 3r B; Carmen Manzanera Espases, de 3 °C; i Miryam Zahir Marinova, de 3r D.
El Jurat qualificador ha estat integrat per: José Luis Ferris, director de la Càtedra Miguel Hernández (UMH); Rebeca Martínez Rufete, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Redovà; Clara Ezcurra, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Redovà; Aitor L. Larrabide, director de la Fundació Cultural Miguel Hernández i vicepresident de l’Associació d’Amics de Miguel Hernández; i Mª. Empare Portes Galiana, directora del Col·legi Públic “Sagrats Cors”.
El lliurament dels premis als guardonats es realitzarà el divendres dia 20 de gener de 2023, a les 17.30 hores, en el Centre Cultural Ricardo Ruiz Poveda. En aqueix acte se sortejaran, entre els assistents, quatre lots de llibres donats per la Fundació Cultural Miguel Hernández, i s’entregaran així mateix els premis als guanyadors.