New Order, Foals, Bastille, Vetusta Morla, MØ, Cut Copy o Ladytron tenen des de hui nous companys de cartell en Low Festival 2019. Es tracta de set noms que vénen a apuntalar l’aposta de Produccions Baltimore per fer del seu festival degà una cita musicalment estimulant i diversa.

El mite de Fangoria, que enguany compleix 30 anys, encapçala aquesta nova tanda de confirmacions. Cada visita dels madrilenys a Benidorm és especial per la devoció que Alaska i Nacho Canut professen cap a la ciutat dels gratacels, per la qual cosa s’aveïna una autèntica comunió musical entre banda i públic.

En el pla internacional, els francesos <<rinôçérôse>> prometen posar a ballar a tota la Ciutat Esportiva Guillermo Amor amb el seu prestigiós segell de danse-rock, que el passat 2017 editava “Angels & Demons”, el seu seté llarg d’estudi. En les tasques de ball els acompanyarà un altre dels confirmats de hui, el portugués Branko. L’ex integrant de Buraka Som Sistema agitarà la seua coctelera de sons electrònics, llatins i tribals ben entrada la matinada benidormense.

Amb zero sintetitzadors però amb un 200% d’essència punk, des de Portland (USA) arribarà el garage-rock de White Fang, en el que promet ser un dels directes més descacharrantes del festival. Mentrestant, en el pla nacional, completen aquesta tanda els sevillans Full, que presentaran el seu nou LP “Capadocia”, el pop de Nunatak i l’irresistible directe deTexxcoco.

Més diversitat, més igualtat

Aquesta edició de Low Festival, la primera després del decenni complit en 2018, prometia ser la que marcara una nova era en la història del festival. I ho és ja gràcies a la consolidació d’una paleta de sons més àmplia que mai (del post-punk al trap, del pop al techno) i a una major presència de dones en el cartell.

Per a assistir a Low Festival 2019 serà necessari posseir un abonament de tres dies, que es troba a la venda des de 63€ en lowfestival.es i Eventbrite. El seu preu pujarà aquest dijous. També estan disponibles els abonaments VIP (120€) i VIP Pool (170€).

Branko

Branko