La setena edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX obri el termini d’inscripció de curtmetratges fins al pròxim 7 d’octubre de 2019.

El festival, que tindrà lloc del 14 al 16 de novembre de 2019 en la localitat d’Elx, llança la convocatòria a tots els cineastes que vulguen presentar els seus curtmetratges de gènere fantàstic. En aquesta setena edició, s’estableixen els següents reconeixements:

Millor curtmetratge internacional: obsequie + accés directe al Festival Internacional de Cinema de Terror de Valparaíso (Xile).

Millor curtmetratge nacional: obsequie + accés directe al Festival de Curtmetratges de Terror i Fantàstic 1000 Crits de Buenos Aires (l’Argentina).

Millor curtmetratge alacantí: obsequie + accés directe al festival Nadal Sagnant – Weekend Horror Awards, d’Alacant.

Les bases i el procediment d’inscripció es troba disponible a través de la seua web oficial.

El festival està organitzat per l’Associació de Desenvolupament i Difusió del Gènere Fantàstic «Unicorn Negre» i el grup d’investigació Massiva, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Així mateix, també compta amb el suport de diversos organismes, com el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Visit Elx o el centre comercial l’Aljub.

Pròximament, el festival anunciarà més novetats sobre la seua pròxima edició. Com ja va succeir en les seues sis edicions anteriors, FANTAELX 2019 serà novament un punt de trobada per als amants del gènere fantàstic.

Més informació sobre el festival en http://www.festivalcinefantaelx.com/